Затравний матеріал «ССС-Р»™

Технологія виробництва, яка розроблена в лабораторіях Корпорації, дозволяє отримувати унікальний продукт, який не має аналогів на ринку затравочние матеріалів.

Основною відмінністю затравного матеріалу «ССС-Р»™ від продуктів, вироблених шляхом механічного розмелу, є повністю контрольована форма мікрокристалів, що генеруються, їх розмір та кількість мікрокристалів в одиниці об'єму.

Саме ця властивість дозволяє знизити до абсолютного мінімуму прагнення мікрокристалів затравного матеріалу «ССС-Р»™ до зрощування при зберіганні, а також досягти абсолютної стабільності властивостей протягом всього гарантійного терміну придатності.

Використання затравного матеріалу «ССС-Р»™ дозволило істотно знизити кількість факторів невизначеності, що впливають на кінцевий результат роботи продуктового цеху, а також:

  • регулювати кінцевий розмір кристала товарного цукру
  • отримувати економічний ефект за рахунок більш глибокого виснаження сиропу
  • істотно скоротити час варіння за рахунок відсутності самонарощування мікрокристалів затравного матеріалу «ССС-Р»™
  • підвищити якість центрифугування
  • знизити обсяги води, що використовується при вибілюванні

Приблизні витрати затравного матеріалу «ССС-Р»™: 1 грам на 10 тон звареного утфелю.

Документація та відгуки: завантажити ZIP 3,4 МБ